کتاب علم و فناوری بسته‌ بندی فرآورده‌ های غذایی

اثر دونگ سون لی-کیت ال. یام از انتشارات دانشگاه تهران - مترجم: سید محمدعلی ابراهیم زاده موسوی-مریم حقیقی-دهه 2000




خرید کتاب علم و فناوری بسته‌ بندی فرآورده‌ های غذایی
جستجوی کتاب علم و فناوری بسته‌ بندی فرآورده‌ های غذایی در گودریدز

معرفی کتاب علم و فناوری بسته‌ بندی فرآورده‌ های غذایی از نگاه کاربران
کتاب های مرتبط با - کتاب علم و فناوری بسته‌ بندی فرآورده‌ های غذایی


 کتاب پیله
 کتاب بحران نوگرایی و فرهنگ سیاسی در ایران معاصر
 کتاب کوسه‌ها
 کتاب محیط ‌زیست‌ ما
 کتاب کاملیا نمیخواهد اسباب‌بازی‌هایش را قرض بدهد
 کتاب ریخت‌ شناسی شهری